Austrias asuva Innsbrucki Ülikooli teadlased on jõudnud järeldusele, et inimesed, kellele meeldib must ja kibe kohvi, on suurema tõenäosusega psühhopaadid kui magusamaid maitseid eelistavad kohvijoojad.

Teadlased avastasid, et need inimesed, kes joovad kohvi mustalt ja suhkruta, omavad suuremat tõenäosust olla sadistlikud, egoistlikud ning nautida teistele inimestele haiget tegemist ja nendega manipuleerimist. Lisaks kohvile annab ka džinn tooniku nautimine aimdust inimese psüühikast, vahendas Yahoo News.

Innsbrucki Ülikooli teadlased uurisid tuhandet üliõpilast ja süüdimõistetud vangi ning võrdlesid nende maitse-eelistusi uuringualuste psühholoogiliste uuringutega. Teadlased kinnitavad, et tegemist on esmakordse empiirilise tõendiga, et kibedate maitsete eelistamisel on seos psühhopaatia ja sadismiga.

Lisaks kohvile peeti psühopaatilise oleku indikaatoriks ka rediste ja selleri lembust.

Oma Maitse