Valmista roheline tee ja vala kruusi. Lisa oksake rosmariini ja maitsesta meega.

Meeliergutav mahl


0,5 l õunamahla, 1 kaneelikoor, paar tera nelki, mõned kardemoniseemned, 1 punase koorega õun, 1 sidrunilõik
Kuumuta potis õunamahla ja vürtse umbes 10 minutit. Tükelda õun ja piserda sidrunimahlaga. Pane õunatükid klaasi ja vala peale kuum mahl.

Apelsini-ingverisiider


0,5 l siidrit, 3 sl vahtrasiirupit, 0,5 apelsini koor, tükk värsket ingverit
Tükelda ingver ja tõmba juurviljakoorijaga apelsinikoorest ribad. Kuumuta potis siidrit ja vahtrasiirupit koos apelsinikoore ja värske ingveriga. Lase haududa 10 minutit ja vala kuumakindlasse klaasi.

Marjane roosa vein


1 pdl roosat veini, 0,5 l jõhvika- või mustasõstra-pohlamahla, sidrunikoort, pohli või jõhvikaid
Kuumuta potis roosat veini ja mahla koos sidrunikoorega. Vala klaasi ja puista joogi hulka pohli.

Tuline talvenaps


konjakit või brändit, vahukoort
Kuumuta potis konjakit peaaegu keemiseni. Vala väikesesse napsiklaasi ja pane lusikaga peale kergelt vahustatud 35% koort.