Chef Grupp OÜ esindaja Lasse Uustalu sõnul tuleneb uue kohviku eripära paljuski Antoniuse õue loomingulisest keskkonnast.

„Siia tekib erinevate kunstide sulatusahi, kus kombineeritakse oskuslikult omavahel söök ja jook, tänapäev ja ajalugu, kujutav kunst ja disain, rahvuslikud ning põhjamaised stiilielemendid. Soovime näha Antoniuse õuel rohkelt muusikat, tantsu, kunsti, loomingut ning rõõmsaid külastajaid, kellele pakume omalt poolt kostituseks head-paremat kehakinnitust ning kurgukastet,“ lisas Uustalu.

Toitlustusettevõtja plaan on võita klientide südamed oskusliku kokanduse abil ning pakkuda sõbralikku, tähelepanelikku ja kiiret teenindust. Menüü on pidevalt vahelduv, et külastajad saaksid ikka ja jälle midagi uut ja huvitavat proovida. Kevadsuvisel ajal paneb toitlustaja suuremat rõhku lühikesele ning kiirelt valmivale menüüle, mis on värskest, kohalikust ja hooajalisest toorainest. Sügistalvisel ajal pööratakse aga tähelepanu tehnilisemale ja rohkem aega nõudvale menüüle.

Antoniuse õu asub Tartu vanalinnas, miljööväärtuslikus piirkonnas. Keskkonda kuuluvad kaks hoonet, kus tegutsevad disainerid ja käsitöölised ning õueala, kus toimub eriti suvisel hooajal rohkelt kultuuriüritusi.