Heategevuslikus projektis osalevad restoranid ja kohvikud on sel päeval märgistatud erilise sümboolikaga. Ustel on kleepsud, mis annavad tunnistust sellest, et restoran on ühinenud projektiga, teenindajad kannavad sel päeval spetsiaalseid rinnamärke ning toidukohas on üleval plakatid ning flaierid, kust on võimalik Restoranidepäeva ning SOS Lasteküla kohta rohkem teada saada. Heategevuslik Restoranidepäev toimub juba teist aastat.

„On väga uhke tunne, kui saad teha head nii lihtsal moel – pakkudes oma külalistele erilist toiduelamust, mis on meie kirg ning lisaks muuta SOS Lasteküla peredes elavate laste elu veel paremaks,“ ütles restoran Moon peakokk Roman Zaštšerinski.

„Ootasime selle ettevõtmisega taasliitumist pikisilmi aasta aega ning kindlasti jätkame ka tulevikus, sest pole suuremat rõõmu, kui väikeste teadmisjanuliste ilmakodanike tänulikud silmad ja naeratus!“ lausus restoranide NOA, OKO ja Tuljak üks omanikke Martti Siimann.

Heategevuslikul Restoranidepäeval osalevad Amarillo, Bocca, Cafe Lyon, Carmen Cafe, Chedi, CRU, Gianni, Horisont, Kaks Kokka, Korsten Armastus &Hea Toit, Kuldmokk, La Bottega, Leib resto ja aed, Meat Market (Tartu), Merineitsi, Mimosa, Moon, Monaco, MuSu resto, Neikid, NOA, OKO, Platz, Radisson Blu hotel Sky Lobby Baar &Lounge 24, Ruhe, Salt, Tchaikovsky, Tuljak, Umami, Ö, Ginger Cafe, Ingver kohvik-restoran.

„Kutsume kõiki hea toidu nautlejaid heategevuslikus projektis osalevatesse restoranidesse lõunatama ja õhtustama ning garanteerime, et lisaks suurepärasele toiduelamusele saavad külalised ka ühe suure heateo võrra rikkamaks!“ lisas SOS Lasteküla tegevdirektor Margus Oro. „Kes aga sel päeval restorani ei jõua, saab SOS Lasteküla laste haridust toetada annetustelefonidele helistades või pangaülekande kaudu.“