Oma valdkonnas valitsevatest suundadest räägib Brant aga nii: “Kohvimaailmas on jätkuvalt hinnatud specialty kohv ja single origin ehk ühest päritolumaast pärinev kohv. Kohvitarbija teadlikkus kvaliteedist on tõusnud, mistõttu pööratakse rohkem tähelepanu toorainele, seda nii kohvi kui ka piima puhul.

Paulig

Kohvivalmistamise meetodite puhul on taas populaarsust kogunud erinevad filterkohvi valmistamise meetodid – Chemex, Hario, veidi vähem Aeropress. Eestlane armastab hommikuti juua filterkohvi ning lõuna ja õhtusel ajal pigem espressopõhiseid piimajooke nagu cappuccino ja caffè latte.

Külasta Pauligit stendil C 227 Tallinn FoodFestil 27.-29. oktoobril Eesti Näituste Messikeskuses. Esimesed kaks päeva on pühendatud professionaalidele, laupäev on aga kõigi toidusõprade päev. Vaata ka www.profexpo.ee/foodfest/

Jaga
Kommentaarid