Tervisesõbra grillitud võileib spinati-juustu täidisega (neljale)

Vaja läheb:

  • 8 viilu Eesti Leivatööstuse Meie Eesti sepikut
  • Saaremaa Piimatööstuse soolahelvestega võid
  • 150 g Saaremaa Piimatööstuse riivitud juustu
  • 100 g spinatit (Bambona)
  • 2-3 sl Maadlexi majoneesi
  • 8 viilu Nõo Lihatööstuse fileesinki
  • Serveerimiseks kirsstomateid (Bambona)

Valmistamisõpetus:

Esmalt valmista spinati-juustu vahekiht. Selleks sega omavahel hakitud spinat, riivitud juust ja majonees. Määri igale sepikuviilule kiht võid ja aseta teisele poolele singiviil. Aseta singiviilule paar lusikatäit juustu-spinati segu ja tõsta sinna peale, singipool allapoole, teine sepikuviil. Suru kaks sepikut kergelt kokku ning grilli kontaktgrilli vahel (väldi tugevalt kokku vajutamist) kuni sepik on krõbe ja juustusegu parajalt sulanud. Serveeri kohe ja paku juurde kirsstomateid.

Ideaalse võileiva kampaania on loodud sooviga inspireerida inimesi katsetama võileibade tegemisel uusi ja põnevaid maitseid. Kampaanias löövad kaasa Eesti Leivatööstus, Maadlex, Nõo Lihatööstus, Bambona ning Saaremaa Piimatööstus, kes kõik pakuvad võileibade valmistamiseks kvaliteetseid kodumaiseid tooteid. Hobikokk Tuuli Mathiseni abiga on lehele www.võileib.ee kokku kogutud ka parim valik kõikvõimalikke isuäratavaid võileibu, millest sobiva leiab endale igaüks. Jätku võileiba!

Jaga
Kommentaarid