Hommikul kui sööma jõudsime oli söögisaal peaaegu tühi, söömas oli vaid kaks klienti. Kas see tähendab, et inimesed olid juba söönud või polnud seda veel tegema jõudnud, seda ei tea, aga liiga head selline külastajate hulk ei tähenda. Samas, ei oska öelda, kui palju tervel hommikul söömas inimesi käis. Oskame vaid öelda, et meie külastuse ajaks oli süüa veel piisavalt alles ning kõik oli korras ja puhas.

Oru Hotelli hommikusöögi puhul on tegemist täiesti tüüpilise hotelli hommikusöögiga - kõikide plusside ja miinustega. Hommikusöögiks saab valida juurvilju, kahte sorti vorsti, kahte sorti juustu ning klassikalise hotellihommikusöögi nurgakivi ehk munaputru peekoniga. Kuna valik oli üsna tagasihlidlik, oli lootus, et maitsed on selle võrra paremad. Kahjuks tuli selles pettuda ning midagi erakordset taldrikult maitsta ei olnud. Kõhu saab täis, seda loomulikult, kuid maitseelamust ei pakuta.

Hommikusöögi lõpetuseks sai valida kohvi ja saiakesi, saiakesed olid mõnusalt värsked, valik aga väga väike - pakuti vaid 3 sorti magusaid ampse. Ka kohv ei olnud just "taeva kingituste" valdkonda kuuluv jook - tegemist oli tavalise masinkohviga, mis maitse järgi kange, kuid sisult väheütlev. Joodav, kuid ei midagi ülihead.

Kokkuvõtvalt tuleb tunnistada, et Oru Hotelli hommikusöök on peaaegu oma hinda väärt. Rõhk sõnal peaaegu!

* * *
Hommikusöögi hind 10 eurot
Atmosfäär: 6/10
Teenindus: 5/10
Toidu väljapanek: 6/10
Maitseelamus: 6/10
Kohv: 8/10
Kokku punkte 31 (võimalikust 50)

Varasemad hindamised:

  1. Palace 39 punkti. Loe lähemalt SIIT
  2. L' Ermitage 38 punkti. Loe lähemalt SIIT
  3. Swissotel 40 punkti. Loe lähemalt SIIT
  4. Viru hotell 21 punkti. Loe lähemal SIIT
  5. Schnelli hotell 33 punkti. Loe lähemal SIIT
  6. Radisson Blu Sky Hotel 42 punkti. Loe lähemalt SIIT
  7. Estoria 44 punkti. Loe lähemalt SIIT
  8. Nordic Hotel Forum 38 punkti. Loe lähemalt SIIT
  9. Ülemiste hotell 29 punkti. Loe lähemalt SIIT