Õnneks korvab ruumipuuduse hea ja värske toit. Rikkalikus Rootsi lauas pakutav hommikusöök sisaldab laia valikut parimaid roogi kontinentaalsest, ja Inglise köögist. Klassikaline munapuder ja maitsvad eestipärased toorvorstid pakuvad toekat kehakinnitust. Külmadelt vaagantelt võis leida rikkaliku singi- ja juustuvaliku, seal hulgas ka maitsvat maasinki!

Lisapunktid võib anda ka serveerimise eest. Müsli, selle lisandid ja värsked saiad olid serveeritud džuutkangale sarnanevast materjalist kotikestesse, mis tekitas koduselt õdusa ja veidi maalähedase tunde.

Värske ja mitmekesine oli ka joogivalik - värskelt pressitud mahlade seast leiab isegi nõudlikum hommikusööginautleja endale meelepärase.

Värske ja mitmekesine oli ka joogivalik - värskelt pressitud mahlade seast leiab isegi nõudlikum hommikusööginautleja endale meelepärase. Maitsvale ja toekale einele andsid magusa lõpunoodi puuviljavalik ning värskelt pressitud piimakohv, mis oli piisavalt särtsakas, et hommikuunisusega võtlevasse näljasesse kodanikku elu süstida.

Neile, kes soovivad aurava kohvitassi taga rahulikult ümbrust silmitseda ja atmosfääri nautida, sobiks ehk mõni aeglasema kulgemisega hommikusöögikoht. Radisson BLU Hotelli hommikusöögirestoranis käib kõik kiirelt - kellel on kõht täis, asutab end tõtakalt minekule, et vabastada laud mõnele baaripuki otsas nihelevale ja silmadega mugavamat kohta otsivale sööjale.

* * *

Hommikusöögi hind 15 eurot.

Atmosfäär: 7/10
Teenindus: 8/10
Toidu väljapanek: 9/10
Maitseelamus: 9/10
Kohv: 9/10

Kokku punkte 42 (võimalikust 50)

Varasemad hindamised:

  1. Palace 39 punkti. Loe lähemalt SIIT
  2. L' Ermitage 38 punkti. Loe lähemalt SIIT
  3. Swissotel 40 punkti. Loe lähemalt SIIT
  4. Viru hotell 21 punkti. Loe lähemal SIIT
  5. Schnelli hotell 33 punkti. Loe lähemal SIIT