Peakokk Magnus Nilsson läks Prantsusmaale õppima toiduvalmistamist. Ta vaimustus Prantsusmaa laiast toidukultuurist ja töötas koos selliste suurte nimedega nagu Pascal Barbot restoranist L’Astrancesta. Aastaid hiljem, pärast naasmist koju Rootsi, loobus Nilsson peaaegu lõplikult toidu valmistamisest. Selle põhjuseks oli Rootsis saadaolevate toorainete halb kvaliteet. Magnus siirdus veinimaailma ning otsustas hakata elukutseliseks sommeljeeks. Lõpuks aitas ta Fävikeni omanikul Järpenis Rootsis, kokku panna veinikeldri.

Probleemiks osutus aga peakoka leidmine keset otseses mõttes “tühermaad” ning nii otsustaski Magnus naasta tagasi kööki. Köögi “saak” hangitakse kalastades, jahti pidades, ise kasvatades ning metsast korjates. Peale oktoobrikuud näeb värskeid tooraineid alles aprillis, kuid see ei takista Magnust loomast aina uusi meistriteoseid.

Nagu juba öeldud, hinnati restoran Fäviken just äsja 25. kohale Maailma 50 Parimate Restoranide nimekirjas.
Magnus teeb kaasa ka tuleval hooajal linastuva Emmy-võitnud sarjas The Mind of The Chef (PBS aasta 2014).

Kuula, milline roog tundub Magnuse oma restoranis "valmis" olevat, millised on Skandinaavia köögi uued trendid, milline on tema suhe veiniga jpm: