Neljapäevast laupäevani alates kell 17.00 on restorani Farm külastajatel võimalus festivali raames nautida eksklusiivset Riia viiekäigulist õhtusööki, mida valmistab ja esitleb üks Läti parimaid ja tuntumaid kokkasid − Mārtiņš Sirmais. Sirmais on Riia restoranide tippkolmikusse kuuluva restorani „3 pavāru restorāns” ning ka uue, kuid juba väga populaarse restorani „Restaurant 3” omanik ning mitme populaarse Läti kokasaate juht.

Sirmais kasutab oma kokakunstis maitseid kogu maailmast, kohandades need Läti toodetele ning luues ebatavalisi ja kaasaegseid maitsete ühendusi.

„Tallinna gurmaanidele pakume hooajatooteid, mis iseloomustavad Läti kööki kõige paremini. Püüame kasutada järjest enam looduslikke tooteid ning esitleda neid tänapäevasel ja ebatavalisel moel. Tallinna gurmeefestivali menüüst leiate nii kohakala kui ka kopraliha, samuti eriliselt valmistatud kõrvitsa ja ebaküdoonia.”