Salti perenaine lisas, et restoranide nädal kulges väga hästi ja samas ka kiirelt. "Väga suur ja positiivne vastuvõtt oli klientide poolt," lisas Treumann.

1.–7. novembril toimus juba viiendat korda Tallinna Restoranide Nädal. Nädalal osales 58 suurepärast Tallinna restorani.

Tallinna Restoranide Nädala initsiaator on juba viiendat aastat Eesti Restoranide Liit (ERL). Initsatiiv sai alguse viis aastat tagasi kahe restoranipidaja algatusest, kes otsustasid, et on viimane aeg tutvustada Tallinna restoranide kõrget taset laiemale avalikkusele.

Tallinna Restoranide Nädala eesmärk on tuua toidukultuuri tallinlastele lähemale ja elavdada kodust väljaspool söömist kui ühte kultuurieelamuse ning suhtlemise võimalust nii kohalikele elanikele kui ka turistidele.

Tallinna restoranide tase ja kvaliteet on saanud võrdseks maailma menukate metropolide tasemega (New York, London) ning me võime selle üle uhked olla. Meie soov on pakkuda linnaelanikele võimalust seda kõike ise kogeda.

Selleks oli 2015. aasta Restoranide Nädala raames reserveeritud rohkem kui 30 000 kohta erakordse hinnaga.