Sügisvärvidest lähtuvalt on pulmatortide sügistrend nr 1 kuldne toon. See annab koogile elegantsuse ja luksusliku ilme. Sobib pulma, kus on rõhku pandud igale detailile.

tort

Trend nr 2 Tugevad ja julged värvid

Sel sügisel võib julgelt värvidega katsetada. Heledad toonid jäävad suvesse ning asemele tulevad tugevad punased, sinised ja isegi mustad toonid. Tundub imelik? Kuid kõike õigesti ja tasakaalustatult doseerides jõuab imelise tulemuseni.

tort
tort

Trend nr 3 Kodused pulmatordid

Nii huvitav kui see ka pole, on sel sügisel moes isevalmistatud kodune tort. Midagi häbenema ei pea ning peaaegu alati kehtib reegel „ise tehtud, hästi tehtud!”

tort

Trend nr 4 Tassikoogid

Nagu ka eelnevate näidete puhul, siis sel sügisel jäetakse maha palju sellist, mis on klassikaline ning otsitakse põnevust ja uudseid lähenemisi. Seega võib täiesti muretult jätta maha ka klassikalise tordi ning asendada see tassikoogikestega. Peamine, et seljuhul oleks külaliste ja tassikookide suhe hästi kalkuleeritud. Keegi ei taha koogist ju ilma jääda!

tort

Trend nr 5 suured lilleornamendid

Traditsiooniline on kasutada pulmatortide kaunistamisel ornamendina roosi, kuid sel sügisel on dekoratsioonid astunud taas suure sammu grandioossuse suunas. Kookidel kasutatakse massiivseid lilli, mis jätavad mulje nagu kook oleks äsja välja toodud müstilisest lilleaiast.

tort

Märksõnad sel sügishooajal pulmatortide maailmas on:

  • Metalne värv
  • Tugevad toonid, mis harmoniseeruvad õrna valge või elevandiluu tooniga
  • Elegantsus ja suursugusus
  • Innovaatiline ja julge lähenemine