“Oleme positiivselt üllatunud, et Wolt on teinud juba 25 000 inimese elu lihtsamaks,“ lausus Wolt Eesti eestvedaja Matias Nordström. “Usume, et Wolti kasutades anname inimestele aega tagasi. Aega, mida nad võivad kasutada lõuna ajal töötamiseks, mitte järjekorras seismiseks ja õhtul oma meelistegevusteks nagu näiteks perega koos ajaveetmiseks”, lisas Nordström.

Laienemispiirkonnas liitub Woltiga üle 20 restorani, mille hulgast võib leida Itaalia, burgeri, pizza, sushi ja tänavatoidu restorane. Lisaks laieneb ka tellimisvõimalus neile, kes juba Wolti kasutavad – uued restoranid Nõmmel tähendavad ka uusi maitseelamusi näiteks Kristiine linnaosa elanike jaoks.

Kokku võib äpist leida üle 50 restorani, mille seas on nii tänavatoidu kui ka fine dining restorane. Parimad liitunud restoranid teenivad 25% oma tulust just läbi Wolti. Äpis olevad restoranid on hoolikalt välja valitud iga linnaosa eripärasid arvestades, vastates ka Wolti kvaliteedistandarditele.

Sügisperioodil toimetab Wolt toidud kohale rataste ja autode abil, talveperioodil vaid autode abil. Eined pakendatakse eelsoojendatud transpordikottidesse, mille abil garanteeritakse, et toit jõuab kliendini õigel temperatuuril. Kohaletoimetamise tasu on minimaalselt 3,5€, ise toidule järele minnes või restoranis kohapeal einestades lisatasu hinnale ei lisandu.

Wolt on Apple’i disainiauhinnaga pärjatud tehnoloogiaettevõte, mille eesmärk on muuta inimeste elu lihtsamaks. Wolti abil saab vaid mõne klikiga tellida endale maitsva ja tervisliku eine ühe või mitu korda päevas nautimiseks.