Reedel alustab Eesti Põllumajandusmuuseumis muuseumi kokakool, mis on seekord pühendatud Vabariigi aastapäevale. Seekordses kokakoolis õpitakse valmistama peolauale sobivaid toite, milles on kasutatud Eesti rahvusvilja – rukist.

Reedel alustab Eesti Põllumajandusmuuseumis muuseumi kokakool, mis on seekord pühendatud Vabariigi aastapäevale. Seekordses kokakoolis õpitakse valmistama peolauale sobivaid toite, milles on kasutatud Eesti rahvusvilja – rukist.
Esimene kokakool on pühendatud Vabariigi aastapäevale ja seal õpetatakse, mida põnevat saab rukkist valmistada ja peolauale panna. Muuseumi kokakool on mõeldud eelkõige kooliõpilastele, et tekitada neis huvi Eesti toidukultuuri ja toidu valmistamise vastu. Loomulikult on oodatud ka kõik teised huvilised! Kõik kokakoolis osalejad saavad kaasa uued põnevad oskused ning retseptid.

Lisaks muuseumi kokakoolile pakub Eesti Põllumajandusmuuseum ka teisi toiduvalmistamisega seotud kursusi - leiva ja karaski ning teiste Eesti traditsiooniliste toitude valmistamine. Osaleda saab näiteks ka kas töökollektiiviga või sõpruskonnaga. Kursused toimuvad ka väljakuulutatud aegadel.