Roheline Rakett (Cafe ja Pizzeria) on korraliku elava tule ja pizzakivi ahjuga varustet foodtruck, mis pakub inimestele itaaliapärast pizzat ja küpsetisi ning mõistagi suurepäraseid kohvijooke. Selle eest kannab hoolt Šveitsi tootja kohvikuseeria masin ning meie asjalikud töötajad. Soovime oma klinete võimalikult kiiresti teenendada ja sestap toodame lühiajaliselt pizzat ka soojakappi max 15 minutiks ette, mida saame slaissidena müüa.

Kuidas sai food truck omale nime - Roheline Rakett?

Nime sai auto oma rohelise värvi järgi ning auto taga ilutseva korstna kombinatsiooni järgi, mis kaunikesti raketti meenutab. Ja noh siis veel see, et pakume ebamaiselt häid pizzasid.

Kui kaua on Rohelin Rakett tegutsenud?

Roheline Rakett on suhteliselt uus tegija tänavatoidu turul - auto soetati möödunud aasta augustis ja üle sügise ning talve tegutseti auto kohaldamisega toidupakkumisekõlbulikuks. Ühtlasi kulus kõik see aeg menüü, toiduainete ja muu sellise testimisele, lihvimisele ja nii edasi. Esimest korda tulime rahva ette kevadel ühel kogukonna üritusel, kus saime väga sooja vastuvõtu osaliseks. Vaev ja ootamine tasus ennast ära. Kes proovib, tuleb reegline teise pizza järele tagasi. See on parim tagasiside, mida saaksime oodata.

Kes on Rohelise Raketi taga ning mis on Teie taust ja varasem seotus toiduga?

Rohelise Raketi taga on kolm sõpra, kelle varasem kokkupuude toitlustusvaldkonnaga on suhteliselt tagasihoidlik, kes aga jagavad kirge maitsva pizza järele. Oleme tublid iseõppijad olnud läbi ohtrate vigade ja õnnestumiste. Kogu meie tegevust jälgis oma karmi pilguga Köögikubjas Juha. Algusest peale on olnud plaan teha väga kvaliteetset toodangut, kasutada vaid parimat toorainet. Praaki oma müügiluugist välja ei anna, sestap olid esiti ka kaod keskmisest suuremad.

Mida pakute Õllesummeril uut võrreldes varasema menüüga?

Varasemalt pole Õllesummeril osalenud. Pakume ühe uue üllatustoote. Müügil on eriti maitsev Raasiku käsitööõlu. Kindlasti oleme valmis ka jooksvalt tarbija meelsusega kaasa minema ning kohapeal vahva toote välja arendama.

Kuidas on inimeste toidueelistused Teie meelest aastatega muutnud … eriti tänavatoidu vaatenurgast?

Tänavatoit on Eestis aastaid tähendanud poolfabrikaatburksi hapukoore-ketšupi nõretavas kastmes. Küllap suudavad mõned putkad seda kraami tänagi paari euro eest müütada, ent tänapäeva tänavatoit on midagi sootuks muud- restoranikvaliteet tänavakeskkonnas. Kvaliteet dikteerib kõike, hind tuleb selle järel. Mis aga peamine- selle järele on tugev nõudlus ning inimesed on valmis hea toote eest mõistlikku hinda maksma.

Kus Roheline Rakett veel sellel suvel oma ahju kuumaks kütab?

Mitmel suvisel üritusel- Pärnu maitsete uulist, Haapsalu Maitsete promenaad jms, aga ka paljudel eraüritustel, kus osutame catering teenust.