Paastumisprogramm näeb välja järgmine: 42 päeva järjest tuleb juua erinevaid taimeteesid(omal valikul) ning juua mahla, mille peamine ning oluline koostisosa on punapeet.

Et mahla valmistada, vajad alljärgnevaid köögivilju ning blendrit, kus mahlajook valmis segada:

  • Punapeeti (55%)
  • Porgandit (20%)
  • Sellerit (20%)
  • Kartulit (3%)
  • Redist (2%)

Isegi, kui sa ei vaevle hetkel mõne haiguse küüsis, tuleb selle joogi tarbimine igal juhul kasuks – imejook parandab maagiliselt su üldist tervist , tugevdab immuunsüsteemi, aitab ennetada vähki ja teiste tõsiste haiguste teket.

Punapeet on tuntud kui ravimköögivili, sisaldades märkimisväärselt palju mineraalaineid kaaliumi, magneesiumi, fosforit, koobaltit, joodi ja rauda ning vitamiinidest B1-, B2-, P-, PP- ja C-vitamiini. Lisaks sisaldab imeline köögivili flavonoidide, mis on tugevad antioksüdandid, mis kaitsevad keharakke.

Toitev peet on ühtlasi ka maksa-, neeru- ja põrnahaiguste ravim, vere tugevdaja, närvisüsteemi parandaja. Punapeet aitab ühtlasi kõhukinnisuse, põletike, allergia ja kehvveresuse ravil, astma ja ka kilpnäärme alatalituse korral. Samuti on punapeet kasulik kõrgvererõhu haiguste puhul, kuna sisaldab kaltsiumi ja magneesiumi. Erinevate uuringute tulemusel on leitud korduvalt, et punapeet aitab võidelda vähktõve ja leukeemia raviks.

Allikad: TheGuardian, dietoflife.com