Maitserohkus tuleb käsitööõlledele sellest, et pruulimisel kasutatakse võrreldes masstootmisega kvaliteetsemaid ja unikaalsemaid tooraineid.

"Õlut valmistatakse väikestes partiides ja kordades personaalsemalt kui masstoodetud õlut. Pruulimisel kasutatakse traditsioonilisi valmistuspõhimõtteid ning uudsemaid tehnikaid ja õlut ei lahjendata veega,“ selgitas Räni.

Käsitööõlut ostes toetatakse ka kohalikku väiketootmist, mis aitab Eesti ettevõtjail töökohti pakkuda ning majandust elavdada.

"Eesti käsitööpruulikojad on väikeettevõtted, kus omanikud töötavad igapäevaselt ka ise ning need on rajatud kohalikule kapitalile,“ lisas Räni.

17. maist 13. juunini on Rimi hüpermarketite õllevalikus lisaks olemasolevatele veel sõltuvalt kaupluse suurusest 52 kuni 94 erinevat sorti Eesti käsitööõlut, mis on hea võimalus kõigile õllesõpradele saada ülevaade sellest, mida Eesti õllemeistrid täna pakuvad.