“Erimenüü loomine on teatavasti aga keeruline ja tihtipeale ka mitteotstarbekas, seega on vahel kasulik alustada koostööd eksperdiga ja selleks ka Biomenu on. Pakume Olerexile erimenüüd mahedast taimetoidust, mis sobib nii veganitele, taimetoitlastele, gluteeni- ja laktoositalumatutele,” ütleb Pirk.

Kiirtoitudest tulevad Olerexi menüüsse Biomenu burger, riiulitele aga vegan kartulisalat, vegan punase oa salat ja vegan Waldorf salat. Lisaks hakatakse soojades toitudes kasutama vegankastmed: aioli ja päiksese kuivatatud tomati kaste.

Biomenu tooted tulevad hetkel müügile 17sse Olerexi tanklasse, ütleb Olerex tegevjuht Piret Miller, kelle sõnul peaksid Biomenu tooted olema Olerexis müügil juba järgmisest nädalast.

“Tänaseks päevaks on kasvanud tarbijate teadlikkus toidust ja toiduainetest, mida igapäevaselt tarbitakse. Kuna vegan-klientide arv on pidevas kasvutrendis, millest tekkis nõudlus vegantoodete järele, siis alustas Olerex veganitele suunatud toodete pakkumist juba 2016. aasta lõpus. Olerexi branditoode on tortillakebab, kuna antud toode on väga populaarne siis tänaseks pakume veganitele suunatud vegantortillat ja quesadillat. Kliendid on need hästi vastu võtnud ja soovides pakkuda oma klientidele veelgi paremat valikut, otsustasime laiendada veganitele suunatud sortimenti,” lisas Miller.

Miller lisab, et nende müügihitt ongi vegantrotilla. “Nagu eelpool viidatud, on veganlus eelkõige elustiil ja teadlik toitumine, seega arvestades maailmatrende tanklatoitlustuses võime juba täna öelda, et iga kvaliteetne vegantoode on müügihitt,” mainib tanklaketi juht.

Pirk lisab, et Olerex on teinud omalt poolt väga head tööd koolitamaks enda töötajaid vegantooteid valmistama ja kindlasti pakub ka täiendkoolitusi kui veganmenüü populaarseks osutub.

“Kohapeal valmistatava toidu teeb Olerexi töötaja ise millele lisatakse Biomenu kastmed ja kikerherned. Loodan, et populaarsed on kõik tooted, aga tanklates kipub olema populaarne just burger, seega ootama ka enda burgeritelt edu. Kindlasti kavatseme konkureerida ka tavatoodetega ja pakkuda tooteid mida valitakse teadlikult nii maitsepuhtuse kui mahetooraine tõttu,” ütleb Biomenu esindaja.