Danfarega tead täpselt kui palju sa sööd, sest iga toidukord on välja arvutatud nii, et see oleks 400kcal. Vôttes aluseks nii naiste kui meeste pôhiainevahetusele kuluva energia on toitude päevaseks kaloraažiks arvestaud naistel 1600kcal (4 toidukorda) ja meestel 2000kcal (5 toidukorda). Olenevalt iga inimese päevasest aktiivsusest tekib kulutatud ja söödava energia vahele võlg, mille kompenseerimiseks tuleb kehal hakata kasutama kehasse salvestatud energiat ehk rasva.

Pakutakse erinevaid pakette nii naistele kui meestele. Pakettide erinevus seisneb toidukordade sageduses. Valida saab ka Standard ja Premium paketi vahel — viimane koostati kliendide palvel ja sisaldab küll kallimat toorainet (kalamari, toores tuunikala, sisefilee jne), kuid on samuti koostatud nii, et tagada mitmekülgsus toitainetes ja täpsus kaloraažis.

Danfare annab võimaluse süüa regulaarselt ja seeläbi tunda, kui hea on teha oma igapäevatoimetusi kui keha on varustatud toiduga, mida ta vajab.

Eriti mugav on see, et toit tuuakse kliendi ukseni ja iga päev on uus menüü. Proovi regulaarse, tasakaalustatud ja maitsva ning tervisliku toitumise mõnusid SIIN.

Jaga
Kommentaarid