Tallinna Restoranide Nädala eesmärk on tuua toidukultuuri tallinlastele lähemale ja elavdada kodust väljaspool söömist kui ühte kultuurieelamuse ning suhtlemise võimalust nii kohalikele elanikele kui ka turistidele, ütlevad korraldajad.

Tallinna restoranide tase ja kvaliteet on saanud võrdseks maailma menukate metropolide tasemega (New York, London) ning me võime selle üle uhked olla. Restoraninädala soov on pakkuda linnaelanikele võimalust seda kõike ise kogeda.

Selleks on Restoranide Nädala raames reserveeritud rohkem kui 20 000 kohta erakordse hinnaga. Esmakordselt pakutakse lõuna- ja õhtusööke kahes hinnakategoorias:

- lõunasöök 10 eurot ja õhtusöök 20 eurot
- lõunasöök 15 eurot ja õhtusöök 30 eurot

Söögikorrad pakutakse välja komplektmenüüdena, mis pärinevad restoranide tavapärasest à la carte menüüst ning esindavad iga restorani olemust parimal moel. Toitude valmistamisel kasutatakse suures osas kodumaist toorainet.

Restoranide Nädal on New Yorkist alguse saanud ülemaailmselt populaarne aktsioon, mis julgustab inimesi väljaspool kodu sööma, pakkudes teiste kultuurisündmustega võrdseid elamusi. Kümne aasta möödudes, korraldatakse restorani nädalaid ülemaailmselt ja neist on saanud iga-aastane tõmbenumber nii kohalikele elanikele kui turistidele.

Tallinna Restorani Nädalale saab kohti broneerida vaid kodulehe www.tallinnrestaurantweek.ee kaudu, alates 25. oktoobrist.

Vaata kõikide Tallinna Restorani Nädalal osalevate restoranide pakkumisi siit!