21.10.2015, 17:01
Nipinurk: jäätunud maitseainekuubikud igasse hautisse, pannile ja potti
Kiirema ja probleemivabama õhtusöögi või lõuna valmistamiseks tuleb leiutada erinevaid nippe, kuidas lihtsamalt hakkama saada. Üks ideaalne variant oma elu lihtsustamiseks on valmistada koduses sügavkülmas jäätunud maitseainekuubikud, mida saab surgata igasse hautisse, pannile ja potti.
FOTO:
Lihtsustatult valmistage omale sügavkülmikus vedelevasse jääkuubikuvagnasse kiirelt kasutatavad maitseainesegud, mida saab kohe vajadusel ilma hakkimata kasutada. Peamiselt võiks külmutada kokku erinevaid ürte, vürtse ning oliiviõli ja head võid.
Näiteks hakkige ja segage klassikaliseks praealustuseks kokku segu murulaugust, šalottsibulast ja oliiviõlist ning valage jääkuubikuvormi. Või segage pisut pikantsemaks Aasia maitseks kokku koriandriseemned, apelsinikoor ja oliiviõli.
Klassikaline valik on ka rosmariin ja oliiviõli või masalapulber ja hea või. Kõik need kuubikud sobivad ideaalselt kõikide toitude alustuseks.
Vaadake ka Chefsteps.com videost, kuidas täpselt neid maitsejääkuubikuid teha: