„Tallinna ja Tartu tänavatoidufestivalilt leiab kokku ligi 30 osalejat, kes kõik on valmistanud ette parimad pakkumised,“ rääkis Kaubamaja ASi turundusdirektor Britta Ratas.

„Festivali korraldades oleme arvestanud erinevate inimeste soovidega, nii on valikus taimetoitlastele sobivaid roogasid kui ka parimad palad kvaliteetse liha ja kala austajatele. Oleme mõelnud ka eriliste maitsete otsijatele, nii on pakkumises näiteks pullimunad, kaheksajalad, konnakoivad, mida soovitame kindlasti proovida,“ lisas Ratas.

„Tallinna festivalile ootame erikülalist Lätist – BBQ Truck, kes lubab pakkuda erakordseid maitsenaudinguid. Kuigi tavaliselt on nende letis pikad järjekorrad, siis nad ise lubavad, et hea toit korvab ootamise,“ tutvustas Britta Ratas Lätist saabuvaid erikülalisi.

„Nii on lisaks Kaubamajas toimuvale Osturallile ka Kaubamaja ümbruses mõnus melu ja festivaliõhkkond. Esmakordselt pakub tänavatoitu ka Kaubamaja Köök, kes on selleks puhuks välja töötanud erimenüü,“ lisas Ratas.

Festival toimub Tallinna ja Tartu Kaubamaja ümbruses laupäeval, 8. oktoobril kell 11–19 ning pühapäeval, 9. oktoobril kell 11–16.