09.04.2018, 16:46
Mõtteid USA farmiturgudelt: kas supermarketite hääbumine on alanud?
Kuidas päris toidust sai trenditoit? Kui palju me vajame toidule külge igasuguseid märke? Või kuidas kohalikust maitsest saab rahvusvaheline? Heleene Tambet mõtiskleb puurivabade munade ja tunne-oma-talunikku mulli üle Ameerika läänekaldal.
FOTO:
Mul on ikka tavaks öelda, et San Francisco populaarseimaks hobiks on, joogamatt õlal, brunch’i järjekorras seismine. See juhtub siin, minu praeguses kodulinnas igal laupäeva- ja pühapäevahommikul. Aktiivsed, heas vormis suurlinlased tulevad stiilsetes liibukates või ökomärgistatud vihmajakis kella üheksasest treeningust ning võtavad üksteise järel sappa mõnes linna populaarses brunch’i-kohas. Ooteajaks on sageli tund kuni poolteist.