Esimeseks ülesandeks on juustukook. See on aeganõudev töö, sest tegelikult tahab kook ahjus või külmkapis seista üsna kaua. Seepärast pannakse kell vahepeal seisma ning võistlejad peavad telgist lahkuma. Tagasi tulles jääb viimistlustöödeks aega pool tundi.

Tehniliseks ülesandeks on head kätt nõudev šokolaadifondant. Selles maiuse teeb äärmiselt keeruliseks aja ja temperatuuri tunnetamine – see ei tohi küpseda kuivaks muffiniks. Nagu Ants Uustalu ütleb, peab kook olema keskelt vedel. Kriteeriumid sellega ei lõppe – fondant on valmis, kui ta on kolmandiku võrra üle vormi ääre kerkinud. Seinad peavad olema krõbedad ning kook ei tohi taldrikule pannes kokku vajuda.

Hindamine pöörab senise favoriitide rea tagurpidi ning emotsioonid on laes. Üks pingereas viimaste sekka jäänud võistlejaist ei taha kriitikat kuidagi uskuda. Kiita saanud säravad rõõmsalt.

Vimaseks ülesandeks on stritsel. Ilm on aga külm ja pärmi kerkimist ei soosi. Selgub kes on kodustes maitsetes kõige paremini kodus ning punub vaevata valmis veatu stritsli. Näeme ka, kes tõrksa pärmiga üldse hakkama ei saa.
Üks osalejaist unustab aja täielikult ning viskab ebaõnnestunud küpsetise minema. Kas meeleheitlikult kiirustades on võimalik uut teha?
Seda kõike saab näha juba esmaspäeva õhtul!