Maitsed.ee uuris La Muu asutajalt Rasmus Raskilt, mida muusikanädala tarbeks topsidesse pandi.

Mis maitsed ja toorained läksid kahe TMW jäätise maitsestamiseks ning kust maitsed ja toorained tulevad - juust, leederpuu, balsamio, pipar jne.?

Tegime kaks erijäätist. Esiteks valmistasime maasika-balasmico-pipra jäätise: maasikad tulevad Kopra Karjamõisast, balsmico ja pipra ostsime Ökosahvrist. Teiseks segasime kokku leedriõie-kitsejuustu jäätise - värske chevre Kalamatsi kitsefarmist, leedriõiesiirup Ökosahvrist. Nende mõlemaga sai pikalt katsetatud ja eksperimenteeritud ning tulemusega olen rahul.

Täpsusta ka, kust neid uusi jäätiseid müüakse ning mis on topside hinnad?

TMW erijäätiseid müüme ainult TMW festaripaikades. Viru Keskuse aatriumis (28.03 - 02.04), Nordic Hotel Forumis (28.03 - 03.04), NOPis, Mustas Puudlis, Kultuurikatlasse 29.03 - 02.04, seal toimuval Disainiturul 02.04 - 03.04, Kinos Sõprus ning TMW ametlikus pop-up restos Fellin Arhitektuuri ja Disainigaleriis.

Kas need gelato'd jäävad ka hiljem saadavaks ehk kui hakkavad meeldima?

Kahjuks, ei jää. Aga võibolla paneme neist mõne tulevikus ka suurde karpi. Never say never.

Kui palju neid jäätiseid toodate TMW ajaks?

5000 topsi.