Lisaks ennustamisele pakub Türgi saatkond festivalil proovimiseks ka ehtsat Türgi kohvi. “Türgi kohvi eripära seisneb eelkõige selle valmistamise meetodis, mis kuulub UNESCO kultuuripärandi nimekirja,” kinnitab Altinisik. “Sellisel viisil valmistatud kohvi maitse on pehmem, aromaatsem ja konsentreeritum ning seda eristab teistest kohvijookidest iseäralik aroom, tummisus ja kohvivaht.”

Möödunud aastal esimest korda toimunud ja suurt publikumenu nautinud festival on sel aastal veelgi suurem. “Seekord tutvustavad oma tooteid üle 50 firma, mis külastajatele põnevaid maitseelamusi pakuvad,” avaldab festivali peakorraldaja Kennet Sarv. “Ootame festivalile ka neid inimesi, kes kohvi ei tarbi – lisaks kohvile saab tutvuda eriliste teesortide, kombuchade, limonaadide ja näiteks kohvist valmistatud ilutoodetega.” Kahe päeva jooksul saab kaasa elada ka põnevatele kohvivõistlustele ning kuulata erinevaid loenguid.

Teist korda toimuv Tallinn Coffee Festival leiab aset 27. ja 28. aprillil Tallinna Kultuurikatlas. Üritusel saab tutvuda paljude erinevate ja eriliste kohvisortidega, kohvivalmistusviiside ning seadmetega. Lisaks kohvile on festivalil esindatud muud kuumad joogid nagu tee ja kakao, lisaks on avatud tänavatoidukohad ja kohvikud.