Konkreetse toote nimi ja tooteinfo kuvatakse eesti keeles, nii nagu kliendid on neid meie kaubanduses harjunud leidma. E-Selveri kaubavalik ja ostuprotsess on keele-eelistusest sõltumata samasugune, pakkudes klientidele mitmekesist võimalust valida ligi 14 000 toote seast meelepäraseid toidu-, esmatarbe ja lastekaupu ning vajalikku ka näiteks kontorisse või lemmikloomale.

Nii eesti- kui ka venekeelses keskkonnas hõlbustavad toodete leidmist erinevad filtrid ja otsingud, nt saab valida toitumisalast teavet, eelistades gluteenivabasid, laktoosivabasid, vegani- või mahetooteid. Lisaks saab soovitut otsida nimetuse või kaubakategooria järgi, kuid ka tootja, brändi, päritolumaa, hinna või populaarsuse järgi.

Ostu kättesaamiseks pakub e-Selver Tallinnas ja selle lähiümbruses kulleriteenust, järjest kulleri teeninduspiirkonda Harjumaal laiendades. Lisaks on võimalik soovijatel tellimusele ka ise Järve või Pirita Selverisse järele minna, kus soovitud ajal on juba komplekteeritud kaup kliente ootamas. 19. septembril avanes komplekteeritud ostukotile järeleminemise võimalus ka Tondi Selveris.