Kui valite poest värsked ja hooajalised toorained, valmivad need retseptid ja õhtusöögid sama kiiresti kui kulub aega valmiskotlettide paki avamisele või poe soojaletiroogade söömiskõlbulikuks kuumutamiseks.

Vaata, kuidas valmistada imemaitsev ühepanni kanafilee Balsamico kastmes ning roheliste ubade ja seentega:

Valmistamine
  • Prae oliiviõlis ja võis läbi viilutatud šampinjonid ning rohelised oad. Eemalda pannilt.
  • Samal pannil prae võis väikese soola ja pipraga kuldseks kanafileed. Eemalda pannilt.
  • Vala samale pannile oliiviõli, balsamico, mesi ja maitsesta soola ja pipraga. Lase keema tõusta.
  • Lisa pannil olevale kastmele esiteks oad ja seened, seejärel kanafileed. Sega läbi, kasuta kas labidat või oskuslikemate köögiinimeste puhul - visake panniga toit üle ääre segamini!
  • Lisage juurde poolitatud kirsstomatid. Segage läbi. 
  • Serveeriga ühelt taldrikult.