Vaata, kuidas valmistada sealiha osso bucco't:

Valmistamine
  • Prae sealihatükid suures haudepajas või ja oliiviõli segus kuldseks ja eemald pannilt. 
  • Lisas samale pannile hakitud sibul, seller ja porgand ning prae läbi.
  • Lisa potti tomatipastat ja sega segu läbi. Nüüd lisa lusikatis jhu ja sega uuesti kõik potis läbi. 
  • Lisa ka klaas valget veini ja keeda pisut maha. Lisak ka maitseained ja ürdid. Sega.
  • Nüüd lisa potti puljong, sega ning tõsta segu taas kergelt hauduma.
  • Tõsta potti tagasi ka sealihatükid. Nüüd pole teha muud kui pliidil või ahjus potisegu 3 kuni 3,5 tunni jooksul madalal temperatuuril ülipehmeks hautada.
  • Vahel tasub maitsta ning osso bucco ülemaitsestada.
  • Tõsta ahjust ja serveeri koos kartuli, pasta või polentga.
  • Riputa peale ka hakitud peterselli ja riivitud sidrunikoort.
  • Head isu!