Nii siis ... õppige selgeks selle roa tegemine ning suvised grillipeod ei ole enam iial endised. NB! Grillimine ei ole aga vaid suvine tegevus. Sobib kenasti ka talve!

Vaata, kuidas valmistada rebitud sealiha ehk pulled pork burger:

Valmistamine
  • Lõika abatükil küljest rasv koos nahaga ning valmista see 180 kraadises ahjus krõbedaks. Tõsta kõrvale.
  • Sega kokku liha kuivmarinaad ning kata sellga iga sentimeeter lihast mõnusa ja paksu kihina. Koori suurem sibul ja lõika paksud rullid. Aseta need ahjuvormi põhja, nende otsa tõsta liha ning ahju kõik läheb: 8 tundi ja 140 kraadi.
  • Sega kokku liha vedelmarinaad ja määri sellega liha iga tund, korra igast nurgast.
  • Kui liha on valmis, "rebi" see kahvlitega ribadeks ning sega kokku ahjuvormi põhja vagunud vedelikuga. Tõsta kõrvale. Säilita ka sibularõngad.
  • Haki kogu salatimaterjal ja sega kokku jogurti või majoneesiga.
  • Purusta köögikombainis ahjuvormis olnud sibulad, krõbe seanahk, majonees, sool, pipar ja sidrunimahla. Sega ühtseks majonesimassiks.
  • Grilli burgerisaiad, tõsta neile liha, seejärel salat ning kata majoneesise saia ülemise poolega.
  • Head isu!