06.09.2016, 08:25
KIIRE HOMMIKUSÖÖGI SOOVITUS: Valmistame hommikuse herkulapudru koos Jamie Oliver'iga
FOTO:
Pudru valmistamisel on oluline, et kasutataks alati loogikat, et ühe osa vilja kohta, tuleb võtta kolm osa vedelikku. Ehk siis näiteks 3 kruusi vee kohta tuleks võtta üks kruus kaerahelbeid. Ning on väga oluline, et puder jääks valatav ehk voolav, kuid mitte vedel. See kõik on tunnetuse küsimus.
Nüüd aga jõuame selle kõige olulisema ehk pudrukatte juurde: võib kasutada nii mett, siirupit, marju kui maitseaineid. Või kasutada kakaod ja pähkleid, seemneid ja muud tervislikku. Putru võib süüa piima, koore, võisilma või jogurtiga. Reeglit ei ole.
Vaata, kuidas valmistada maailma parimad ja ilusamad pudrud: