- Esiteks, valmistage alati ise omale maitsestuseks sobivad vürtsmoosid ja kastmed. Nendega saab võileib imelise mahlasuse ja lisanüansid. Väga hea oleks kasutada majoneesi, tšiloimoose ja nii edasi. Loomulikult segage parema maitse saamiseks kokku ka veiniäädikast, oliiviõlist ja kuivatatud oreganost kaste. Nii on võileival rohkem Itaalia maitset ning võiku on ka mahlane.

- Teiseks tuleb silmas pidada, et nii juustu kui lihalõike võiks olla kindlasti mitut sorti - jällegi ei ole tegu peenutsemisega, me ajame taga maitseid ja imelisi koosluseid. Ning ärge kunagi laduge võileivale sinke ja juuste lihtsalt kihiti, andke neile ikka õhku - laske viiludel lihtsalt kukkuda, nagu salvrättidel või riidel.

Vaata, kuidas valmistada Itaaliapärane "jõuvõileib" nelja lihaga: