Tutvustame teile viisi mune valmistada, kus munad esiteks poššeeritakse, seejärel paneeritakse ja kolmandaks fritüüritakse kuumas õlis. Tulemuseks on kuldkollaselt pruuni ja krõbeda kesta sees terviklikult valminud muna valge ning sametiselt voolava munakollasega roog.

Kuna paneerimiseks kasutatakse saiapurus ka maitseianeid - rosmariini, tüümiani, peterselli jne. - lisandub varem mainitud aroomidele ja maitsetele ka täiesti uusi tahke, mida munasöömisel ehk tihti ei kohta. Rosmariini ja tüümiani peetakse muna maitsestamiseks tihti liiga jõuliseks.

Kuna poššeeritud muna paneeritakse munas ja saiapurus kaks korda, siis katab rooga paks koorik ning juba üks muna on üsnagi toitev. Segage muna juurde kiire kaste ja valmistage salat ning saate seda rooga pakkuda ka lõunaks.

Vaata, kuidas valmistada hommikuks hämmastava meki ja tundega paneeritud munad: