Tallinnas on toimumas teine kohvifestival, mille ajaks on Kultuurikatlasse kogunenud kohalikud parimad baristad, röstijad ja kohvitundjad. Delfi TV aga pani mõni aeg tagasi proovile mehe, kes kohvi ei joo, kuid kes plaanis saada Eesti parimaks baristaks. Vaata, kuidas see tal välja kukkus!

Keskmine tööinimene käsitleb kohvi kui päeva olulisemat tegurit, mille najal kogu süsteem koos püsib. Kui enamik inimesi tarvitab seda ärkvelolekuks või elus püsimiseks, siis palju on ka neid, kelle jaoks on see rohkem kui pelgalt kütus. Kohvimeistrite maailmas on konkurents tihe. Mis juhtub aga siis, kui saata kohvivalmistamise EMV-le osalema inimene, kes kohvi suu sissegi ei võta? Seekordne Delfi saade „Sensor“ just seda teebki.

Vaata videost, kas oal ja oal on vahe, ning kas kõigest paari päevaga on võimalik saavutada kohvi valmistamises meistriklass.

Oma Maitse