"Aadama ja Eva"-stiilis õhtusöömaaeg on aga mõeldud vaid 18-60 aastastele ning neile, kes on normaalses kehalises vormis. Ülekaalulised piletiostnud võivad end restouksel leida aga piinlikust olukorrast, kus neid hakatakse kaaluma.

"Londonis avatud "alasti restoranide" kliendid on öelnud, et paksud alasti sööjad on rikkunud nende õhtu. Me üritame taasluua piltidelt tuntud Vana-Roomaliku esteetika. See ongi põhjus, miks oleme reeglid nii karmiks muutnud," selgitas piiranguid Amrita esindaja Miki Komatsu.

Lisaks ülekaalulistele, alaealistele ja vanadele inimestele on restoraniõhtusöögid keelatud ka tatoveeringutega inimestele. Põhjuseks see, et Jaapanis seostatakse permanentseid kehamaalinguid allmaailmaga seostatavaks. Ning loomulikult on õhtusöögile lubamatud agregaadid nagu mobiiltelefonid ja fotoaparaadid.

Juuni alguses Londonis avatud samatüübiline restoran Bunyadi on tänaseks kogunud enam kui 44 000 inimest oma söömisele pääsemise ootejärjekorda. Tundub, et paljalt söömine on tulnud, et jääda.