"Äärmiselt mõnus kokteil, kui lisada ka väikene kogus jääd. Või näiteks viski ingveriõllega, samuti äärmiselt hea kokteil, millega päeva lõpetada. Me ei kujutaks ju ette maailma ilma kokteilita "Old Fashion". Viskit tuleb juua nii, nagu meeldib, mitte nii, nagu öeldakse, et peab jooma. Austama peab jooki ja selle päritolu, kuid see, kuidas juua on juba jooja valik," selgitab viskiekspert.

Maailmas täna müüdavast viskist on 90 protsenti seguviskid ja vaid 10 protsenti single malt ehk ühe linnase viskid. USA on nii mahult kui rahalt hetkel maailma suurim viskitarbija, samas prantslased on väga lähedal.

"Prantsusmaal juuakse kuus rohkem viskit, kui aastas konjakit. Aafrika on kiirelt kasvamas viskitarbijatena. Maailm on hetkel viskitootjale väga edukas, kõikjal soovitakse head viskit juua," ütleb Gunn.