Meie huvi on igas riigis, kus me tegutseme pakkuda 100%-list kvaliteeti ja kogemust oma klientidele. Hetkel aga ei suuda ResQ muude turgude kõrvalt Eestile hetkel nii palju panustada ning seetõttu tõmbame oma ärid hetkel Eestist välja. See ei tähenda, et me ei tahaks naasta. Tuleme tagasi kui suudame kasumlikult ja kuluefektiivselt pakkuda oma klientidele 100% teenusest, mille oleme loonud.

Kas tulevikus on plaan Eesti turule toidupäärtmisäpiga naasta?

Me näeme Eestit ikka oma potentsiaalss turuna. Nii meie senised kliendid kui partnerid Eestis on väga koostööaltid ja soovivad teenust tulevikus ka Eestis edasi arendada. Hetkel keskendume me oma tegevusega Soome, Rootsi ja Saksamaa turgudele. Vaatame aga, mida järgmised aastad toovad.

Kuidas Eesti äril üldjoontes läks? Mis olid probleemid? Kui suur oli klientide huvi?

Selle aasta mai ja septembri vahel säästsime Eestis 1200 portsjonit toitu. Eestis ei olnud meil ühtegi muret, mis oleksid meie lahkumist mõjutanud. Alati on raske lahkuda turult, kus on olemas nii kliendid kui partnerid toidu päästmiseks. Me aga näeme, et see on vajalik otsus, et meie teenus viia uuele tasemele.

Mida toob ResQ Clubile tulevik?

Parandame oma teenust koostöös oma klientide ja partneritega, kellelt tagasi tulevad arvamused on need, mida selleks aluseks võtame.

Millises riigis, kus tegutsete, on inimesed enim valmis toitu päästma?

Hetkel tundub, et kõige edukamad toidupäästjad on meie koduturul Soomes.