Jevgeni Jermoškini ja tema meeskonna valmistatav gurmeeõhtusöök sisaldab kahte käiku. Eelroana serveeritakse marineeritud silmu pehmes sinepikastmes küpsetatud porgandi ja musta leivaga. Naudingut pakub ka pearoog, milleks on praetud silm kartuli-sibulapüree ja peedisiirupiga. Tasub märkida, et restorani Romantic Garden menüü koosneb traditsioonilistest balti toitudest kaasaegses interpretatsioonis. Kokad kasutavad toidu valmistamisel võimalikult palju kohalikke tooraineid ja pööravad suurt tähelepanu tervisliku toitumise kontseptsioonile.

Õhtu muusikaline külaline on särav Julia Kuusmets, populaarse Venemaa teleprojekti “Golos” osavõtja, Peterburi Music Hall´i teatri solist, tuntud restoraniketi „Ginza Project“ üks põhiesinejatest. Julia Kuusmets on sündinud Eestis, juba lapseeast on ta osalenud mitmel laulukonkursil. Kodumaal sai ta populaarseks teleprojekti “Eesti otsib superstaari” esimesel hooajal. Läbinud “elukooli” show-trupi Dance Factory koosseisus Tallinki kruiisilaevadel, kolis Julia Kuusemets Peterburi, kus ta nüüd elab ja teeb edukat estraadilaulja karjääri.

Festival “Silm suhu!”, millest võtab sel aastal osa üksteist Narva, Narva-Jõesuu, Jõhvi ja Toila restorani, toimub 13.-30. oktoobrini. Kahe nädala jooksul pakuvad restoranid kõigile külalistele silmudest valmistatud roogadega erimenüüd ja toimuvad mitmed põnevad üritused.