Kõige olulisem moment õige munapudru juures on vispeldada munad katki pannil kuumutades, mitte enne. Teine tarkus seisneb selles, et või ei tule panna pannile enne mune vaid koos munadega ning seejärel kuumutades munadesse kloppida. Kolmas ja ehk kõige olulisem tarkus seisneb aga selles, et maitsestamine ehk sool ja pipar tuleks panna munadele juurde kõige viimases järgus - muuljuhul hakkab sool tümbama vett rakkudest välja ning munad muutuvad vesisteks ja tuimadeks.

"Sopranode" sarjast õpitud nipp panna munapudrule juurde hapukoort on ka Ramsay menüüs kirjas ehk siis kui munapuder on serveerimiseks valmis, segab peakokk munapudrule juurde hapukoort, mis muudab munad veelgi õhulisemaks ja kreemjamaks.

Suurbritannias on harjumus süüa munaputru saialt, kuid perfektsetele munadele võib serveerida juurde mida iganes hommikul isutab - peekonit, tomateid, seeni jne.

Vaadake, kuidas valmistab perfektset munaputru peakokk Ramsay: