„Loodame, et ühiselt tegutsedes jõuavad haiglaklounid tulevikus veelgi suurema hulga lasteni, süstides neisse rõõmu ja lootust kiireks paranemiseks,“ lisas Nõlvak.

26.septembrist - 1.oktoobrini annetavad 10 senti igalt kohvijoogilt Doktor Klounile kohvikud ja restoranid Platz, Pagaripoisid , Veski kõrts, St. Patrick`s, Sardiinid ja Bliss Tallinnas, Pagaripoisid, Truffe ja Hektor Hosteli kohvikud Tartus, Cafe XS ja Pagaripoisid Pärnus, Classic kohvik ja Arensburg Boutique Hotel & Spa restoran Kuressaares ning Rakvere Teatrikohvik.

1.oktoobril, rahvusvahelisel kohvipäeval, liituvad Hea kohvi nädalaga ka Reval Kondiiter, Basiilik ja Reval Cafe´ kohvikukett annetades Doktor Klounile 10 senti iga kohvijoogi pealt kõigis kohvikutes.

Ühtlasi panevad oma õla alla kino Artis Tallinnas ja Estonia Medical Spa & Hotel restoran Pärnus, kus saab teha vabatahtlikke annetusi oma südame järgi.

Hea kohvi nädalale paneb pidupäevalise punkti rahvusvaheline kohvipäev 1.oktoobril, mille ideeks on teadvustada kohvikasvatajate õiglast majandamist, kohvikasvatuse loodussäästlikku jätkusuutlikkust ja kohvipakkumise heategevuslikku jõudu.