Kohalikku finaali jõudnud Eesti, Läti ja Leedu baarmenitest sõidab vaid üks finaalvõistlusele Mehhikosse, et heidelda World Class maailmameistritiitli eest. „Ootan, et Baltikumi World Classi võitja tuleks Eestist ning teen endast kõik oleneva, et Eesti kokteilikultuuri esindaja saaks finaalvõistlusel oma oskusi näidata,“ rääkis Kazakov.

Sel suvel toimus World Class 2016 finaalvõistlus Miamis ning Eestit esindas World Class Estonia võitja Meat Market Cocktail Bari baarmen Regeri Zoo.

„World Class on tohutult arendav kogemus. Mõtlen selle all kogu protsessi, mis tuleb läbida, et jõuda üldse lõppvõistlusele. Kogu World Class võistluse perekond soosib igaühe isiklikku arengut ning fookus on sellel, et iga baarmen naudiks kogu protsessi maksimaalselt ja areneks koos sellega,“ ütles Zoo.

Eilsel avamisüritusel tervitas Eesti baarmene 2015. aastal World Class võistlusel teise koha saanud Iisraeli kokteilimeister Ariel Leizgold, kes Eesti võistlejatele palju edu ja julgust. Leizgold lisas, et World Class võistlus on erakordne kogemus, mis aitab nii baarmenitel kui ka baaridel pakkuda klientidele parimat kvaliteeti.

World Class Estonia kohalikus eelvoorus võivad osaleda kõik baarmenid üle Eesti. Võistluse raames peavad osalejad poole aasta jooksul läbima erinevaid meistriklasse ning töötama välja erimenüü ja etteantud komponentidega kokteilid.

Igast Balti riigist valitakse välja 10 parimat baarmeni, kes võistlevad omavahel juuni keskel Riias toimuval finaalvõistlusel. Seal selgub Baltikumi parim baarmen, kes sõidab Mehhikosse ülemaailmsele World Class 2017 finaalvõistlusele.