Messi peakorraldaja ja tippkoka Angelica Udekülli sõnul oli tegemist mastaapse toidupeoga, mis ühendas ja lähendas kõiki toiduvaldkonna tegijaid ja tarbijaid.

„Mess andis suurepärase ülevaate Eesti ja eestlaste tänase päeva toidulauast ja –valikutest ning taaskord saime kinnituse, et Eestis osatakse valmistada tipptasemel toitu ning pakkuda tipptasemel teenuseid, mis on toiduga seotud. Selline messiformaat on kindlasti ka suurepärane võimalus tekitada välismaistes ettevõtetes suuremat huvi Eesti toiduvaldkonna vastu," lisas Udeküll.

Messil said kokku sajad toidusektoris tegutsevad ettevõtted ja messikülastajad, kahel laval jagati palju praktilist toidualast infot professionaalidele ja kodukokkadele, lisaks tutvustasid oma kavasid Eesti uued ja põnevad muusika ja tantsuartistid.

5.-6. mail 2017. aastal Tallinna Lauluväljakul esimest korda toimuval Eesti Toidumessil - Sööma! esindas toiduvaldkonna tooteid ja teenuseid ligi 500 eksponenti. Mess koondab Eesti toiduvaldkonna tegijaid: tootjaid, jae- ja hulgimüüjaid, HoReCa sektori esindajaid (restoranid, cateringi ettevõtted) ning toiduvaldkonnaga seonduvaid organisatsioone ja arvamusliidreid