Alates 2013. aastast teeb Finnair koostööd tipp-kokkadega, pakkudes nende signatuurmenüüd äriklassi klientidele. Auhinnavääriline menüü valmis tunnustatud kokkade Steven Liu (Hiina), Sasu Laukkonen (Soome) ja Jaakko Sorsa (Hong Kong) koostööna. 2017. aastal teeb Finnair koostööd Eero Vottoneniga, kes esindab Soomet tänavu mainekal Bocuse d’Or konkursil.

Pardatoitlustus sisaldab tunnustatud Soome kohalikke tooteid, näiteks mahejäätist Jymy, mida pakutakse äriklassi lendudel väljumisega Helsinkist.

“Kõrgetasemelise toitlustuse mõju lennukogemusele ei ole võimalik üle hinnata. Ka koostöös tipp-kokkadega jääme truuks oma põhimõttele pakkuda kvaliteetset ja värsket toitu, millele on seejuures lähenetud loovalt. See ongi maitsva toidu valem, mida oma reisijaile pakume,” sõnas Finnairi siselendude juht Maarit Keränen.