Eestis loodud HeyDay Organic alustab uute külmpressitud mahladega mahlarevolutsiooni
HeyDay mahlad valmistatakse värsketest ja maitsvatest mahekasvanduse köögi- ja puuviljadest ning marjadest, mis nopitakse käsitsi suurtelt põldudelt, metsadest ja rabadest ning pannakse ilma kuumtöötlemata pudelisse otse Tallinnas asuvas mahlatehases. HeyDay kasutab revolutsioonilist tehnoloogiat nimega High Pressure Processing, mis lubab mahladel säilida värsketena ja vitamiinirikastena.
Mahlatehase idee taga seisavad kaks Eesti meest Janno Veskimäe ja Anton Maljugin, kes vaimustusid ideest panna põhjamaa loodus pudelisse ning tutvustada tervislikke ja maitsvaid külmpressitud mahlu kogu maailmale.
HeyDay Organic mahlavalikus on hetkel neli mahla, mis igaüks on tehtud vähemalt viiest erinevast toorainest. Nende hulka kuuluvad ka näiteks väga tervislikud ingver, jõhvikas, astelpaju ja eksootilisem kurkum. Lisaks on mahlad nimetatud meie traditsioonidele südamelähedaste nimedega: Deep Forest, Evergreen, Bonfire ja Sunbeam.