Raudsepa sõnul oli Eesti toidu kuu programmis olevatest sündmustest tänavu enim osalejaid Paunvere väljanäitusel (20 000 külastajat), Saaremaa toidufestivalil (18 000 külastajat), Tartu sügisnäitusel Eesti Põllumajandusmuuseumis (6 200 külastajat), Sibulatee kohvikute päeval ja Olustvere hoidistemessil (mõlemal 5 000 külastajat).

Kokku oli Eesti toidu kuu programmis üle 30 kodumaisele toidule pühendatud festivali, laada, näituse, messi ja konverentsi. Samuti osalesid toidukuul eripakkumistega Eesti toiduteele kuuluvad restoranid ja toitlustajad.

„Kõik Eesti toidu kuu algatusega kaasa tulnud festivalide, näituste, messide ja laatade korraldajad väärivad suurt tunnustust, sest ühine tegevus aitab kõige tõhusamalt Eesti köögi rikkalikust tutvustada,“ lisas Raudsepp.

Eesti toidu kuud tähistati esmakordselt 2015. aasta septembris. Toidutootjad kuulutasid septembri Eesti toidu kuuks, et kasvatada kodumaist päritolu toidu populaarsust tarbijate seas.