The World of Fine Wine Magazine on veiniprofessionaalidele suunatud veiniajakiri, mis andis sel aastal Restoranile Leib kõrgeima, 3* reitingu, mis pani restorani veinikaardi samale pulgale maailma absoluutsete tipprestoranide omadega.

Leib on ainuke restoran Eestis, mis antud auhindade vääriliseks tunnistati ning ainus Baltikumis, mis saavutas korraga mõlema ajakirja maailmas väga tunnustatud auhinna.

Restorani Leib peremehe ja sommeljee Kristjan Peäske sõnul on rahvusvaheline tunnustus veinikaardile kindlasti kogu meeskonna jaoks väga olulise tähendusega, ühtlasi on see tunnustuseks kodumaal saadaolevale veinivalikule. Kristjan tänab kogu restorani meeskonda fantastilise töö eest, mis on pälvinud sellise suure rahvusvahelise tunnustuse.

Leib Restorani sommeljee Ketri Leisi jaoks, kes on ühtlasi Eesti parim sommeljee aastatel 2016 ja 2017, on auhind tunnustus tehtud töö eest, mis lubab igapäevaelus restoranikülalisele pakkuda parimaid elamusi. Suurepärase joogivalikuga töötamine annab vabaduse Eestimaa loodusest inspireeritud menüü juurde pakkuda põnevaid veine nii laiast maailmast kui ka Eestist, üllatada erinevate õllestiilide ning aina laieneva alkoholivaba joogivalikuga.

Leib on sommeljee Kristjan Peäske ja peakokk Janno Lepiku ühine restoran, mille alustaladeks on kaasaegne nägemus Eesti köögist, mille tooraine pärineb kohalikest väiketaludest, koostöö koka ja sommeljee vahel ning asjatundlik särasilmne teenindus.