„Oleme oma tootearenduses astunud järgmise sammu ja loonud Šokside näol uue šokolaadisnäkkide tootegrupi, “ ütles Maiasmoka turundusjuht Jaanika Tapver. „Magusa vahepala vastavalt oma maitse-eelistustele leiab Šokside seast igaüks.”

Tooted jõuavad poelettidele aprilli teises pooles.

* * *

Magusatootja Maiasmokk turundusjuht Jaanika Tapver vastas ka mõnele Maitsed.ee küsimusele:

Kust tuli idee selline toode nagu Šoks väja töötada, kuidas tekkisid maitsekombinatsioonid?

Maiasmoka kireks on anda šokolaadile lisaväärtust ning me leiutame pidevalt uusi ja huvitavaid maitsekombinatsioone. Eelnevalt oleme palju panustanud tumeda šokolaadi ja erinevate marjakoosluste loomisele, alates maasikast, kirsist ja mustast sõstrast lõpetades astelpaju ja pihlakaga.

Eelmisest kevadest hakkasime katsetama, mis võiks šokolaadi ja marjade kooslust veelgi rikastada. Paljude tarbijatestide tulemusena jõudsime siis ligi aastase arendustöö tulemusena selleni, et üks mõnus krõbe küpsis on see, mis annab meie uuele šokolaadimaiustusele viimase lihvi ja uue kuju.

Samuti soovisime antud tootesarja tuua ka ühe eriti maitsva piimašokolaadiga toote ning kõigist erinevatest versioonidest tõusis testgruppides väga selgelt liidriks just see praegune kombinatsioon: piimašokolaad, pehme karamell ning küpsis. Nii sündiski uus šokolaadisnäkk ehk ŠOKS ja selle sarja kolm esimest maitset.

Kellele on need maiustused ennekõike mõeldud?

Parajalt magus Karamelli Šoks on eelkõige mõeldud neile, kes eelistavad magusamaid maitseid. Tumedas šokolaadis Šoksid aga neile, kes hindavad tumeda šokolaadi tervislikkust ning vähem magusat, aga soovivad saada erilist maitseemotsiooni. Tarbimissituatsiooni poolest on tegemist laheda laiale sihtrühmale suunatud vahepalaga, mis annab energiat ja pakub meeldejäävat maitseelamust.

Kas sarja on oodata ka uusi maitseid veel juurde?

Šoksi sarja on oodata kindlasti veel mitmeid uusi ja üllatavaid maitseid.