Jäär
Energiline Jäär peab lugu heast välimusest ning elujõulisest tervisest, seega on ülekaaluline keha viimane asi, mida ta peeglist vaadates näha soovib. Dieedi pidamist alustab Jäär suure innukusega, kuid kui silmnähtavat tulemust kohe näha pole, annab ka kergesti alla. Pettumuse korral võib mõni Jäär „dieediga lõpparve teha“, kuid üldjuhul on nad siiski väga kangekaelsed ja kui üks kindel viis ihaldatud tulemust ei anna, proovivad nad lihtsalt teist meetodit. Tänu oma impulsiivsele natuurile ja kalduvusele piiranguid trotsida, on Jääral üsna keeruline pidada kinni pikka aega ühtedest ja samadest reeglitest. Seega tuleb tal olla tulemuste osas lihtsalt kannatlik.

Sõnn
Dieeti pidades ei lase metoodiline Sõnn end ahvatlevatest kiusatustest heidutada. Isegi juhul, kui paari nädala jooksul ei vaata talle peeglist vastu paar kilo kergem tegelane, ei anna ta siiski alla. Sõnn teab, et püsiva tulemuseni jõudmiseks võib minna palju aega. Tänu oma kannatlikule iseloomule suudab ta rangelt kinni pidada konkreetse toitumisprogrammi reeglitest. Aeglase seedevahetuse tõttu kaotab tüüpiline Sõnn kaalu küll tavaliselt üsna aeglaselt, kuid see-eest annavad tema vankumatu sihikindlus ja pikameelsus talle püsiva tulemuse.

Kaksikud
Kaksikute tähtkuju all sündinud inimene põletab küll kiirelt kaloreid, kuid see ei kindlusta veel kaalulangust. Seda peamiselt seetõttu, et oma kannatamatuses ootab ta väga suuri muutusi. Sellest hoolimata motiveerib teda kustumatu optimism ja armastus uute muudatuste vastu. Kui kilod kuidagi kaduda ei taha, vajab ta mõne lähedase toetust selleks, et kaalulangetusega jätkata. Samuti ei ole soovitatav Kaksikul igapäevaselt kaalul käia, sest kaalunumber võib kergelt tema jaoks häirivaks kinnisideeks muutuda.

Loe edasi järgmiselt lehelt


Vähk
Vähk võib olla aastaid mures enda kaalu pärast, ilma et ta enda toitumisharjumusi muudaks. Põhjus sellele on väga lihtne- talle meeldib pakkuda teistele maitsvaid hõrgutusi kui ka neid ise süüa. Seepärast ei meeldi talle ka mõte dieedi pidamisest. Sellest hoolimata on kannatlikul ja sihikindlal Vähil teiste tähemärkide ees omad eelised- kui ta on juba kord dieediga alustanud, siis jääb ta selle juurde püsima seniks, kuni näeb soovituid tulemusi. Vähil on vaja lihtsalt ühte head stiimulit ja sisemist motivatsiooni tulemusliku kaalulangetuse alustamise jaoks.

Lõvi
Kilode jäädav kaotamine võib osutuda kärsitu Lõvi jaoks üsna suureks väljakutseks. Juhul, kui dieet annab koheselt märgatava muutuse, saadab teda entusiastlik meel ning kilod võivad algselt mühinal kaduda. Tavaliselt annab selline kaalulangetuse viis kiire, kuid mitte püsiva tulemuse. Selleks, et piht oleks jäädavalt sale ja jalad sihvakad, on soovitatav Lõvil ammutada energiat pigem looduslikult toidust ja muuta oma üldiseid toitumisharjumusi. Niiviisi ei pruugi kilod küll koheselt haihtuda, kuid tulemus on siiski stabiilsem. Kui maiuspaladest hoidumine muudab Lõvi pahuraks, on muserdunud kaslasel vaja lihtsalt lähedaste lohutavat toetust.

Neitsi
Hoolimata Neitsi sihikindlast ja analüütilisest meelest, võib kaalulangetus osutuda siiski tema jaoks üsna „kõvaks pähkliks“. Tänu oma praktilisusele valib ta tavaliselt usaldusväärse ja tulemusliku dieedi, kuid see ei tähenda veel liigsete kilode haihtumist. Kaalulangust varjutab tavaliselt Neitsi idealistlikkus, mis seisneb liiga kõrgete eesmärkide seadmises. Kui tulemus pole selline, nagu ta soovib, võib ta dieedi lihtsalt pooleni jätta või end hoopis toiduga lohutama hakata. Kui Neitsi soovib tõhusalt kaalu langetada, peaks ta ühinema tugigrupiga, et paremini toime tulla pettumustega.

Loe edasi järgmiselt lehelt


Kaalud
Kaaludel on tavaliselt üsna aeglane ainevahetus ja liigsöömise tagajärjel on neil lisakilod üsna kerged tekkima. Seda peamiselt seetõttu, et nad on parajad maimasmokad. Sellest hoolimata on Kaalude tähtkuju all sündinud inimene vägagi teadlik enese välimusest, mistõttu on tervislik eluviis ja suurepärane väljanägemine tema jaoks ka äärmiselt oluline. Selleks, et oma toitumisharjumusi muuta, on tal tarvis lihtsalt edasiviivat motivatsiooni ja usku endasse. Kaalude dieet peaks olema tervislik ja tasakaalustatud, toidu koguseid võiks hakata piirama järk-järgult. Samuti aitab spordiklubiga liitumine kaasa nende distsiplineeritud kaalulangetusele.

Skorpion
Kui Skorpion on otsustanud, et aeg on lisakilodega lõplikult hüvasti jätta, siis teeb ta seda väga otsusekindlal ja metoodilisel viisil. Juhul, kui töö või perekonnaga seotud kohustusted takistavad võitjaks tulemist kaalulangetuse „sõjatandril“, muutub Skorpion väga murelikuks ja ärevaks. Seega võib kaalulangusest saada tema jaoks painav kinnisidee, millega võib kaasneda kas enese näljutamine või liigne trenni tegemine. Tervisliku ja püsiva kaalulanguse eesmärgil on need kaks asja, mida ta peaks vältima.

Ambur
Kuna energiline Ambur armastab sportimist, ei ole kaalust alla võtmine tema jaoks kuigi kaelamurdev katsumus. Sellest hoolimata on tema nõrkuseks „korraga liiga suure tüki hammustamine“, mis tähendab seda, et ta on võimeline alustama ühel ajal nii uut tööd kui ka dieeti. Tavaliselt viib selline hoogne entusiasm hilisema ülekoormuseni või halvimal juhul dieedi või töö lõppemiseni. Tulemusliku kaalulanguse nimel peaks innukas Ambur seadma endale korraga vähem eesmärke.

Loe edasi järgmiselt lehelt


Kaljukits
Eesmärkide saavutamise nimel võib Kaljukits olla äärmiselt fokuseeritud, metoodiline ja pühendunud. Mõne lisakilo kaotamine on sihikindla Kaljukitse jaoks üsna lihtne väljakutse, kuid kuna talle ei meeldi järgida teiste nõuandeid ega tähelepanekuid, siis võib „omapäi dieeditamise“ tulemused olla kas ebapüsivad või isegi tervist kahjustavad. Kaljukitsele sobib kõige enam lihtne kaalulangetuse programm ja sellele lisaks veel jooksmas või jõusaalis käimine.

Veevalaja
Erinevad toidulisandid ja uued trendikad dieedid võivad tekitada Veevalajas küll kiusatust, kuid lõpuks otsustab ta tavaliselt siiski tervisliku ja loodusliku toitumise kasuks. Tänu oma optimismile ja iseseisvusele ei lõpeta ta enne, kuni näeb soovituid tulemusi. Kuna Veevalaja on üsna ettearvamatu ja kammitsevad piirangud teda väga ei vaimusta, sobib talle paindliku iseloomuga toitumisprogramm.

Kalad
Kalade tähtkuju all sündinud inimest võib tõmmata korraga „mitme tuule“ suunas, mis tähendab seda, et tema mõtted ja soovid võivad kergesti muutuda. Samuti meeldib talle süüa rikkalikku maitsvat toitu, mistõttu võivad ka lisakilod kergesti tekkida. Seetõttu võiks ta kaalulangetuse eesmärgil lähtuda mitmekesisest toitumisprogrammist. Kalade tähtkuju all sündinu vajab dieediga alustamise jaoks palju sisemist ja välimist motivatsiooni, seega on tal tarvis panna tööle enda suurepärane kujutlusvõime visualiseerides, milline ta pärast lisakilode kaotamist välja näeb.