Hetkel on poe kõige kuumemaks tooteks Blaum Brothers Gin, mida originaalis on võimalik osta vaid kolmes USA osariigis. Läbi Drinkeary poe, saavad seda käsitöötoodet tarbida aga tervelt 35 osariigi gurmaanid. Tulevikuplaanidesse on sisse kirjutatud ka käsitööveinide ja -õlle müük.

Tellimine käib poest väga lihtsalt: esimesele SMSile saadab pood vastu valiku tooteid, mis kliendile võiksid meeldida ning tellimuse kinnitamiseks tuleb kliendil vastata vaid sõnumiga "KURAT, JAH" (HELL YES).

Drinkeasy asutajad Harry Raymond ja Nick Manning ütlesid, et idee SMS-alkoholipoe järele tekkis sellest, et mehed said oma sõpradelt pidevalt sõnumeid, kus küsiti joogivalikuks soovitusi. Hetkel on SMS teenus kättesaadav vaid kutsetega, kuid see peaks varsti muutuma.

Arhailine teenus SMS teeb comeback'i?

Kuigi kõikide nutisuhtuskanalite nimekirjas kannab SMS täna igandi väljateenitud märki, ei pruugi selle tekstipõhise teenuse surm olla veel kindel. Lisaks Drinkeasy teenusele on New Yorki linnas asuv ettevõte Arcade löönud käima teenuse, kus SMSi teel pakutakse tellimiseks lõunat ning tellimuse kinnitamiseks tuleb algsele sõnumile vastata vaid JAH.