Võitja pakkus oma võistlusmenüüs 5 Eesti Vabariigi sünnipäevapeoks sobilikku suupistet, mis tutvustaksid Eestit. Pearoaks Ahvena ballotine munavaibaga, lillkapsa-vanillikreemi, kartuli tsepeliini spargelkapsa-toorjuustu täidisega kamajahu paneeringus, koores hautatud kapsarull tatra, jõhvika ja rohelise sibula täidisega, kalasaba krõps, valge veinikaste, spinatiõli ja porgandi-õuna moosi.
Desserdiks valmis Eesti musta vormileiva fondant tumeda šokolaadi südamikuga, õunavaip, Eesti käsitööõlu jäätis, vanillikaste, aniisisiirupis hautatud maasikad, karamelliseeritud metspähklid.

Aasta Kokk 2017

Kolmapäeval selgus Tallinna Toidumessil ka selle aasta parim Noorkokk, kelleks sai Andra Holland Pärnu Kutsehariduskeskusest. Teiseks jäi Karl-Martin Miliste Kehtna KHK ja kolmandaks Lele Luup Tartu KHK.

Nii Noorkokk 2017 kui ka täna toimuvat Aasta Kokk 2017 võistlust hindab kõrgetasemeline rahvusvaheline žürii, kus muuhulgas liikmeteks Daniel Ayton Inglismaalt ja Kjell Patrick Ormen Johnsen Norrast.

Mitmed Aasta Koka tiitlivõitjad on tänaseks Eesti tuntuimad oma ala professionaalid. Nende seas on nii Vladislav Djatsuk, Heidi Pinnak, Inga Paenurm, Eesti eesistumise peakokk Peeter Pihel, Martin Meikas ja ka tänavune Eesti esindaja Bocuse d’Oril Pavel Gurjanov.

Eesti Aasta Kokk 2017 võitjad: Maksim Žolobov restoranist Ribe, Piret Pusse restoranist Noot ja Roman Sokalski restoranist 22 Family Resto.